Nytt fra Haapsalu

Pastor Urmas fra Haapsalu har sendt over litt tekst og bilder fra deres Høsttakkefest som de arrangerte 9.10.2016.
Følgende er oversatt til norsk fra det vi mottok:
«Den 9 oktober feiret UMC Haapsalu høsttakkefest i kirken. Denne gangen hadde vi spesielle gjester – familien Blowers. Det var Pamela, Stephen og alle deres 8 barn. De sang mange vakre sanger og leste opp lange stykker fra Bibelen helt utenat. Stephen kom til Estland fra USA på 90-tallet. Hans kone kommer fra et tradisjonelt kristent fellesskap i USA. Nå bor familien på landet mellom Tallin og Haapsalu. Stephen er også aktiv i Gideon. Etter gudstjenesten var det et livlig måltid hvor alle sitter i benkene og spiser. Dette har vært en tradisjon ved høsttakkefesten i UMC Haapsalu i mange år.
Takk Gud for alle gode gaver«

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s