Julegrana er tent!

Første søndag i advent tente vi julegrana på parkeringsplassen. Det var første gang i kirkens historie at noe sånt skjedde. Det var over 80 store og små som møtte fram. Vi gikk rundt treet og sang julesanger. Til denne kvelden fikk vi låne forsterkerutstyr og telt av organisasjonen «Hand to Hand» (H2H). Det er en frivillig organisasjon som samler inn mat og klær til foreldreløse barn i Romania. I teltet satt Husbandet og spilte til sangene. Og med et høytaleranlegg som monnet, lød julesangene over hele kirkens nærområde. Teksten viste vi med prosjektor på lerret.  Været var perfekt med noen kuldegrader og skyfri himmel. Det var fyr i bålpanna for den som ville varme seg litt. Det var en flott adventssamling i det fri. Etterpå var alle med inn i kirken til  kaffe, saft, vafler og peppekaker. Samtalene rundt bordene gikk livlig og det var tydelig av folk koste seg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s