Nytt fra Misjon

Øyvind forteller litt fra prosjektet på Judith Craig:

Jeg besøkte Judith Craigs barnelandsby fredag 27. januar. Nå venter de på at arbeiderne som skal bygge solcelleanlegget skal komme og sette i gang. Vi regner med at oppstarten blir i mars/april. Utstyret skal sendes ut med båt til Monrovia. Så skal det ut fra freeport / havna og kjøres til barnelandsbyen. Alt dette tar tid. På bildet ser vi direktør Sieh og kona sammen med noen av barna. Det er 70 barn på barnehjemmet nå. Alle gleder seg til at solcellepanelene kommer på plass og begynner å produsere strøm til batteriene og lyspærer, vifter, kjøleskap og kanskje et TV eller to. Mobiler og PCer kan lades når det er nødvendig. Tistedal menighet bidrar med kr 25 000.- Det er et flott bidrag til morgendagens Judith Craig. Jeg kommer tilbake med flere bilder når solcellene kommer på plass.

dsc01264

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s